Valokuvaaja Imatralla SanMau Visuals

sanmau visuals

Tervetuloa sivustolleni! Olen Sanna, valokuvaaja ja SanMau Visualsin perustaja. Valokuvaaminen on ollut intohimoni jo 20 vuoden ajan, ja se saa yhä sydämeni sykkimään. Rakastan ottaa persoonallisia ja puhuttelevia kuvia, jotka välittävät tarinoita.

Lisäksi minulla on vahva tausta IT-alalla ja verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä. Minulla on myös kokemusta blogien kirjoittamisesta, visuaalisten ilmeiden suunnittelusta sekä sisällöntuotannosta yritysten somekanaviin.

Yritysten kohdalla haluan erityisesti auttaa heitä luomaan juuri heille sopivia kuvapankeja. Ymmärrän, että jokaisella yrityksellä on oma ainutlaatuinen visuaalinen ilmeensä ja tarve erottua kilpailijoistaan. Tavoitteenani on kuvata heidän näköisiään kuvia, jotka välittävät yrityksen arvoja ja viestivät tehokkaasti kohdeyleisölle.

Haluan auttaa yrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa sosiaalisen median kanavien ja helppokäyttöisten verkkosivustojen avulla. Ymmärrän, että sosiaalinen media ja verkkosivustot ovat nykypäivänä tärkeitä työkaluja yrityksen näkyvyyden ja brändin rakentamisessa. Tarjoan apuani virtuaaliassistenttina sisällöntuotannossa ja visuaalisten elementtien suunnittelussa, jotta voitte saavuttaa tavoitteenne tehokkaasti ja vaikuttavasti.

Innokkuuteni ja luovuuteni avulla haluan auttaa yrityksiä menestymään entistäkin paremmin. Ota yhteyttä, jos kaipaat persoonallisia ja ammattitaitoisia kuvia yrityksesi tarpeisiin tai tarvitset apua sosiaalisen median ja verkkosivustojen kehittämisessä!

"There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work and learning from failure" Colin Powell
Yksi ruusu juhlapöydässä SanMau Visuals

ota yhteyttä

Jos tunnet kaipaavasi apua yrityksesi kuvapankin, visuaalisen ilmeen tai somekanavien kanssa, ota yhteyttä niin mietitään miten voisin auttaa teitä. 

Jos tarvitset kuvaajaa elämäsi ikimuistoisiin tapahtumiin, kysy tarjousta!